Instrumental of Unending Life...

"people pass by in a quick pace"

2015 - The Brand New

Assalamualaikum WBT,


Bersua kita balik dalam ni. Haha 2015 dah. Last greeting dalam ni new year 2011. MashaAllah.. Nampak betapa busy abam selama 4 tahun ni. Fiuuuu.

Kononnya nak pindah blog baru dan lebih aktif, end up nothing. Lepas setahun tak renew server, teruih lenyap. But at least, ive learned something from there. Abam pandai bangunkan website sendiri. Ya ha!

Jadi, what's going on all these 4 years? A LOT! Really a lot.

Last abam tinggalkan blog ni, abam masih bekerja dengan firma kejuruteraan di JB. Dan masa tu tengah aktif dalam dunia emas dan perak sebagai part time (tu sebab ler fefeeling bukak website sendiri tu). Dan masa tu abam masih bujang. Kereta kancil. Duduk hostel.

Dari titik tu, abam menapak sedikit demi sedikit, harungi dunia realiti, jatuh, jatuh, jatuh dan bangun menjadi lebih matang dan matang. 

Menjadi dewasa.

So, here i am. I will share 'brand new me' here with all of you. Segala pengalaman, apa yang abam belajar, sedikit sebanyak abam akan kongsi dalam olahan cerita harian abam.

Next entri - 2012 to 2015. Maybe will be a very long entry untuk korang baca dan hadam.

See you guys soon! 

1 cakaran:

Sabrina February 23, 2015 at 6:15 PM  

As salam. Wak Jai! Welcome back! Hehe. ok tak sabar aku nak baca kau berkongsi pengalaman. Especially pasal emas dan perak. Update update jgn tak update. hihi.

*: welcoming u... :*

Irrashaimase..!!

*: kauntr :*

*: Jntera Carian :*

*: jm :*

*: klndr :*

*: promoposto :*

*: generasiku kritis & kreatif :*

Malaysia Indie Bands & Music Portal

*: butter world :*

Loading...

*: trafiking :*

*: fllwrs :*

*: chtrm :*


*: soul society :*